NIEUWS
Welkom op de nieuwspagina van FTM Floodmanagement. Wij adviseren burgers, (semi) overheden, verzekeraars en ondernemers inzake de aanpak van wateroverlast in stedelijke gebieden. Aanvullend bieden wij een arsenaal aan producten die water keren en helpen wateroverlast te voorkomen.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van nieuws uit "het veld" en van activiteiten en productontwikkelingen van FTM Floodmanagement.

Wij publiceren ook graag uw praktijkervaringen met onze producten. Wilt u iets delen, mail ons dan uw foto's of een Youtube-link naar info@ftmfloodmanagement.nl. Wij zullen deze foto's en filmpjes dan op deze nieuwspagina publiceren.
Datum: 11 februari 2020

De huidige ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19 hebben er toe geleid  dat de Nederlandse Rijksoverheid diverse maatregelen heeft ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. FTM Floodmanagement volgt deze maatregelen uiteraard op en blijft prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij trachten sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Waar mogelijk zullen onze medewerkers vanuit huis werken. Wij stellen alles in het werk dat u hier als klant zo min mogelijk van merkt.Bestellingen kunt u via onze webshop of per email blijven doen. Ook voor alle informatie zijn wij dagelijks telefonisch of per email bereikbaar. Er worden geen bezoekers ontvangen.
We hebben met z’n allen met een uitzonderlijke situatie te maken en zetten samen de schouders eronder om veilig te kunnen werken en alle dagelijkse processen zo goed mogelijk te kunnen continueren.
De ingevoerde maatregelen blijven in ieder geval tot en met 6 april 2020 van kracht.

Veel success en gezondheid voor u, uw familie en uw collega’s toegewenst namens team FTM Floodmanagement.
20 maart 2020