Nieuw! Watermelder in combinatie met Slurpzakken, optimale voorbereiding op wateroverlast.
05 oktober 2023 

Nieuw! Watermelder in combinatie met Slurpzakken, optimale voorbereiding op wateroverlast.

Voorkom schade door lekkages en overstromingen met de slimme watermelder. Plaats de watermelder op de vloer en je ontvangt direct een hard signaal van 85 db als er water wordt gedetecteerd. En kies je voor de Wifi versie, dan ontvang je ook een melding op je telefoon.

Door de hoge nauwkeurigheid en snelle detectie, wordt je tijdig gewaarschuwd. Daardoor kun je nog snel Slurpzakken plaatsen om waterverspreiding tegen te gaan.  Zo voorkom je schade aan je vloer, meubels en andere spullen. De watermelder werkt op batterijen  (meegeleverd) en is makkelijk te installeren. Of je nu thuis of op kantoor bent, met de watermelder ben je verzekerd van extra bescherming tegen wateroverlast. En in combinatie met Slurpzakken ben je optimaal voorbereid op wateroverlast.

Installeren en testen

Wanneer je het alarmsignaal wil testen, plaats je de watermelder eenvoudig op een bord met water. Het alarm zou onmiddellijk af moeten gaan. Deze slimme watermelder kan vrijwel overal op de vloer worden geplaatst, of het nu in de kelder is of onder de gootsteen. De watermelder heeft een ultradun ontwerp met een hoogte van slechts 2,5 cm. Zo kun je hem zelfs gemakkelijk onder de meeste wasmachines plaatsen.
Over de schrijver
Co-founder van Slurpzak en adviseur op het gebied van bestrijden van wateroverlast en de inzet van flexibele waterkeringen.
Reactie plaatsen