Slurpzakactie met Reaal verzekeringen
12 juni 2019 

Slurpzakactie met Reaal verzekeringen

In samenwerking met Reaal verzekeringen hebben wij een mooie opdracht mogen uitvoeren, zij zochten iets speciaals voor hun nieuwe polishouders.

Zij kozen na diverse demonstraties in de WaterStraat van T.U. Delft voor het innovatieve product “Slurpzak” tegen wateroverlast.

Omdat een Slurpzak water absorbeert en keert, kan je hem de ene keer inzetten als absorptiedeken en de andere keer zwelt hij op als een echte Hollandse dijk tegen waterstromen.

Kortom, een prima en betaalbaar product voor alle burgers dat bij verzekeraars thuishoort in de preventiemiddelenlijst tegen wateroverlast.

Het doel van deze bijzondere actie is “burgers bewust maken van klimaatveranderingen en bereidheid stimuleren tot aanschaf van de nodige voorzorgsmaatregelen in en rondom je eigen huis.

We hebben ons product mooi voorzien van het herkenbare Reaal-logo en daarmee vele nieuwe polishouders blij gemaakt met als bonus een extra korting in de shop op onze website.

Over de schrijver
Co-founder van Slurpzak en adviseur op het gebied van bestrijden van wateroverlast en de inzet van flexibele waterkeringen.
Reactie plaatsen