Slurpzak genomineerd voor FGNoviteitenprijs 2023
07 juni 2023 

Slurpzak genomineerd voor FGNoviteitenprijs 2023

Slurpzak is vandaag op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer genomineerd voor de FG Noviteitenprijs 2023.  En daar zijn we super trots op.

Dit is een prijs in het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer.  De prijs is ingesteld, omdat nieuwe oplossingen bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en -omgeving.

Bestrijden van wateroverlast is een veel voorkomend facilitair probleem. De jury vond dat Slurpzak een positieve bijdrage kan leveren aan het verminderen van wateroverlast problematiek in gebouwen. Met name ook de mogelijkheid om slurpzakken preventief te plaatsen op plekken waar water binnen kan komen op momenten dat er niemand aanwezig is in het gebouw.  Hiermee voorkom je veel kosten en onnodige waterschade.

 Ken je Slurpzak nog niet? Bekijk dan ons animatiefilmpje. Dat laat in twee minuten zien waarom slurpzakken zo handig zijn bij het bestrijden van wateroverlast.

 Over de schrijver
Co-founder van Slurpzak en adviseur op het gebied van bestrijden van wateroverlast en de inzet van flexibele waterkeringen.
Reactie plaatsen