MISSIE
MISSIE

Slurpzak is een initiatief van FTM Floodmanagement. In 2018 opgestart door Bas Poelmans en Bastiaan Bor

Onze missie is zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens en organisaties adviseren in simpele en effectieve oplossingen om wateroverlast te bestrijden. 

Er zijn tal van commerciële oplossingen op de markt. Veel van deze producten kosten al snel honderden tot duizenden euro's. Bovendien kun je ze vaak maar in één specifieke situatie gebruiken. Denk aan waterschotten die op maat zijn gemaakt voor een deuropening.

DAT MOET ANDERS KUNNEN  

vonden wij. 

We zijn gaan onderzoeken hoe je met één betaalbare smart-oplossing in allerlei situaties wateroverlast kunt bestrijden. Daaruit is de Slurpzak ontstaan. Een water absorberende én kerende innovatie die volledig CO2 neutraal in Nederland wordt geproduceerd. Bovendien zijn bijna alle gebruikte materialen 100% recyclebaar

Samen met onze partner VP Delta van de TU Delft, hebben wij de Slurpzak keer op keer getest en verbeterd. We hebben zelf net zo lang proefzakken in elkaar genaaid tot ze voldeden aan ons hoge eisenpakket.

Dagelijks adviseert ons team consumenten en organisaties in voorzorgsmaatregelen die zij in hun specifieke situaties het beste kunnen nemen.

We zijn ook trots dat iedere dag nieuwe afnemers onze oplossingen toepassen en waarderen.